Wie is Herman?


Het begin

Waar andere kinderen op de kleuterschool brandweerman, dokter of politieagent wilden worden was de keuze voor mij al snel duidelijk: ik wilde fotograaf worden!

 

Door allerlei omstandigheden kwam het er niet van en ik sleet mijn jaren in een aantal, soms mooie, soms triestmakende, kantoorpanden. Debet en credit werd mijn deel, maar fotograferen bleef ik altijd en dat lukte wonderwel. Opleiding had ik nog er niet voor, maar nieuwsgierigheid, veel lezen en goed afkijken zorgden er toch voor dat ik in beperkte kring "de fotograaf" werd.

Het vervolg

De apparatuur werd beter, analoog werd ingeruild voor digitaal, photoshop en andere beeldbewerkingprogrammatuur kwamen op de computer, workshops en cursussen werd bezocht en zo af toe werd mij gevraagd of ik tijd had om een opdracht te fotograferen. En ja, nou en of ik die tijd had!

 

Familieportretten en trouwreportages werd mijn fotografisch deel en het samenstellen van een fotoalbum werd bijna een specialiteit. Ik bleek creatiever te zijn dan ik zelf ooit had kunnen denken.

En nu

Optredens fotograferen werd een intens deel van mijn fotowerkzaamheden. Vooral beginnende bandjes zijn dolblij met de van hun gemaakte opnamen maar ook gevestigde artiesten kreeg ik voor de lens.

 

Voor diverse media in de regio en de plaatselijke omroep maak (of maakte) ik reportages of foto's waarbij ook geregeld zowel de tekst als de fotografie door mij wordt verzorgd. Soms duizenden hits via sociale media is het gevolg.

 

Ik heb mijn fotostek gevonden en ben van plan hier nog jaren mee door te gaan. Wilt u dat ik -al is het maar even- onderdeel van uw feest, uw optreden of

wat dan ook mag zijn? Schroom niet en neem contact met mij op om alle mogelijkheden eens rustig te bespreken.